Svjetski kup: Filip Zubčić 15., Ivica Kostelić 18., Hirscher slavio na Sljemenu

Svjetski kup: Filip Zubčić 15., Ivica Kostelić 18., Hirscher slavio na Sljemenu

- Jako sam zadovoljan, mogao je biti i nešto bolji plasman da na kraju druge vožnje nisam bio toliko oprezan, rekao je Zubčić

Filip Zubčić osvojio je 15. mjesto u utrci Svjetskog kupa, slalomu na Sljemenu održanom pred 15 tisuća ljudi.  Slavio je Marcel Hirscher kojem je to bila 15. pobjeda u karijeri, dok je Ivica Kostelić nastavio s lošim nastupima zauzevši 18. mjesto.

Zubčić je pak pokazao da polako napreduje u Svjetskom kupu, u prvoj utrci je bio 22. da bi na kraju popravio plasman za sedam mjesta i ostvario najbolji plasman u slalomu u Svjetskom kupu.

– Jako sam zadovoljan, mogao je biti i nešto bolji plasman da na kraju druge vožnje nisam bio toliko oprezan. Bodovi pred domaćom publikom dodatan su poticaj, posebice pred ovako sjajnom publikom. Navijači se čuju od starta do cilja, rekao je Filip Zubčić.

Ivica Kostelić u prvoj vožnji bio je 24., oprezna vožnja rezultirala je zaostatkom, dok 2.40 sekundi za vodećim Austrijancem.

– Svaki bod je važan u ovom trenutku i zato moram biti zadovoljan. Nadam se da mi ovo nije bio posljednji nastup u Zagrebu, rekao je Ivica Kostelić.

adsfdasfasf__1420567294_80.80.34.204

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.