Svjetski kup u gimnastici: Robert Seligman, Ana Đerek i Ema Kajić hrvatski predstavnici u Kolumbiji

Svjetski kup u gimnastici: Robert Seligman, Ana Đerek i Ema Kajić hrvatski predstavnici u Kolumbiji

Uz Hrvatsku i domaćina Kolumbiju, nastupit će još gimnastičari iz Brazila, Dominikanske Republike, Finske, Japana, Latvije, Meksika, Paname, Perua, Portorika, Slovenije i Venezuele

Robert Seligman/www.hgs.hr

Robert Seligman (konj s hvataljkama), Ana Đerek (preskok, greda i tlo) i Ema Kajić (preskok i tlo) nastupit će završnom natjecanju Svjetskog challenge kupa u gimnastici što će se održati u Kolumbiji. Budući da je nedavno Svjetsko prvenstvo u Nanningu mnogima bio kraj sezone, Medellin neće okupiti puno vježbača. Uz Hrvatsku i domaćina Kolumbiju, nastupit će još gimnastičari iz Brazila, Dominikanske Republike, Finske, Japana, Latvije, Meksika, Paname, Perua, Portorika, Slovenije i Venezuele.

Seligman u Kolumbiju odlazi po potvrdu broja jedan na svjetskoj rang listi konja s hvataljkama. Isto su već osigurali Marijo Možnik na preči i Tomislav Marković na parteru. Seligman će se izravno boriti sa Slovencem Sašom Bertonceljom koji je uoči Kolumbije na trećem mjestu sa 17 bodova manje od vodećeg Osječanina. Ana Đerek ima priliku obraniti drugo mjesto na preskoku.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.