Svjetsko prvenstvo: Hrgović nositelj, Sep u prvom kolu

Svjetsko prvenstvo: Hrgović nositelj, Sep u prvom kolu

Očekuje nas Svjetsko boksačko prvenstvo...

Foto: HBS

Kao i svaki put uoči velikih natjecanja trener hrvatskih boksača Leonard Pijetraj nije baš optimističan. U sljedeća dva dana pažljivo će se do najsitnijih detalja analizirati protivnici Hrvoja Sepa i Filipa Hrgovića budući da je natjecanje u Dohi i kvalifikacijsko za Olimpijske igre u Rio de Janeiru sljedeće godine. Naravno, potonje se odnosi samo na Sepa jer je Hrgović već osigurao Rio.

Pijetraj je izjavio: “Sepa po treći put čeka La Cruz, ali nemojmo preskakati stepenice. Kolumbijci njeguju kubansku boksačku filozofiju i Palacio sigurno nije loš boksač. Hrgović je očekivano postavljen za nositelja i morat će pričekati nekoliko dana na akciju. Nećemo ništa planirati dok ne saznamo protiv koga boksa u osmini finala.”

Sep misli: “Ne želim ni razmišljati o sljedećim nastupima dok ne odboksam u srijedu. Veselim se prvom nastupu i drago mi je da će se dogoditi već u srijedu. Nije mi drago predugo čekati. Ne poznajem svoga prvog suparnika, ali kolumbijska škola boksa nije loša. Znam to i iz vlastitog iskustva jer sam na Svjetskom prvenstvu 2009. u Milanu izgubio upravo od Kolumbijca.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.