Tajlanđanin sve bliže preuzimanju Milana, na klupi želi Pepa Guardiolu?

Tajlanđanin sve bliže preuzimanju Milana, na klupi želi Pepa Guardiolu?

Talijanski i engleski mediji spekuliraju kako bi na klupu Milana uskoro mogao sjesti Pep Guardiola...

Pep Guardiola/Foto: commons.wikimedia.org - Thomas Rodenbücher

Premda iz Milana dolaze oprečne informacije oko preuzimanja kluba od strane tajlandskog biznismena Beea Taechaubola, trenutačno je – barem ako je suditi po njegovoj upornosti – ipak realnije da će u doglednom vremenu rossoneri promijeniti vlasničku strukturu.

Predsjednik Milana i kontroverzni talijanski političar Silvio Berlusconi nedavno je izjavio kako “za Milan traži nekoga tko neće samo uživati u slavi”, a sada se, u kolumni za jedne tajlandske novine oglasio i Taechaubol.

“Gospodin Berlusconi pristao je na većinu detalja i cijeli pravni proces bit će završen za tri ili četiri tjedna. Moj je prvi cilj vratiti Milan tamo gdje pripada, a to je među prva tri ili četiri kluba u Italiju te se iduće sezone boriti i za naslov prvaka”, iznio je svoje planove Tajlanđanin.

Engleski Times, pak, piše kako je Taechaubol već odlučio koga želi na klupi umjesto sadašnjeg stratega Filippa Inzaghija. Ako je vjerovati otočkim ‘naklapanjima’, u planovima tajlandskog brokera jest trener Bayerna Pep Guardiola, kojega se u posljednje vrijeme spominje i kao najizglednijeg kandidata za klupu Manchester Cityja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.