Talijani ludi za Pjacom, on demantira transfer

Talijani ludi za Pjacom, on demantira transfer

Marka Pjacu talijanski su novinari već preselili u Serie A...

Foto: HNS / Facebook

Nakon sjajne sezone u GNK Dinamu, i još bolje partije u dresu Hrvatske na Euru u Francuskoj, veliki europski klubovi crvenom su olovkom u svoje bilježnice podcrtali ime Marka Pjace.

Mladi ofenzivac modrih trenutačno uživa na odmoru uoči početka priprema za novu prvenstvenu sezonu, a talijanski mediji ‘otkrivaju’ ovih dana kako se čeka tek službena potvrda njegova potpisa za – milanski Inter.

S Apeninskog poluotoka odašilju se informacije kako su nerrazzuri u ‘Bitci za Pjacu’ pobijedili Napoli, Milan i Liverpool, a cifra koja se najčešće spominje kao odšteta prvaku Hrvatske jest 15 milijuna eura (20 milijuna s bonusima).

Pjaca bi, navodno, početkom sljedećega tjedna trebao obaviti liječnički pregled i parafirati ugovor, no 21-godišnjak sve insinuacije oštro demantira, ističući: “Nakon brojnih medijskih napisa u vezi mog ‘već dogovorenog’ prelaska u Inter, želim samo reći da to – nije istina. Sada sam nekoliko dana na odmoru, a u nedjelju se priključujem suigračima na pripremama Dinama u Sloveniji.”

Mlati li Pjaca praznu slamu jer se veliki transfer ne smije (pre)rano pustiti u javnosti, ili se doista radi tek o neprovjerenim novinskim nagađanjima? Vjerojatno je kako u svakoj priči ima ponešto istine, a s obzirom na zanimanje koje pobuđuje, i faktor sjajnih odnosa Dinama i Intera (Marcelo Brozović, Mateo Kovačić) te još jednog kockastog na San Siru (Ivana Perišić), bit će vrlo zanimljivo pratiti razvoj ove situacije u danima koji dolaze…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.