Talijani tvrde: Inter prihvaća 30 milijuna eura za Matea Kovačića!

Talijani tvrde: Inter prihvaća 30 milijuna eura za Matea Kovačića!

Ugledni talijanski novinar uvjeren je kako je samo pitanje vremena kad će Inter potvrditi odlazak Matea Kovačića...

Mateo Kovačić/Foto: inter.it

Ne prestaju priče oko odlaska hrvatskog reprezentativca Matea Kovaćića sa San Sira ovoga ljeta. Liverpool je ozbiljno zagrizao za mladog Interova talenta, a uskoro bi – prema navodima talijanskih medija – trebao poslati novu, nadaju se na Anfieldu – i konačnu ponudu.

Nerrazzuri su tri puta odbijali Liverpoolove emisare – Kovačić je, naime, označen “talentom kojeg vrijedi čekati”, premda se iz prošlosezonskih izjava Roberta Mancinija takav stav oko mladog Hrvata baš i ne može pretjerano iščitati.

Ugledni talijanski novinar i analitičar Gianluca di Marzio (Sky Italia) tvrdi, ipak, kako je praktički sve riješeno. Redsi pripremaju dosad najozbiljniju cifru, a Marzio je uvjeren da će Inter prihvatiti 30 milijuna eura, koliko se uostalom i stalno spominjalo kao donja Interova granica.

Liverpool se punom parom priprema za novu sezonu, Brendan Rodgers naumio je osvježiti sastav i pošteno ga pojačati nakon brojnih razočaranja proteklih nekoliko godina, a na Anfield su već pristigli Danny Ings, Robert Firmino, James Milner, Adam Bogdan i Joe Gomez. Je li Kovačić sljedeći?

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.