Talijanski mediji: Inzaghi je bivši!

Talijanski mediji: Inzaghi je bivši!

Talijanski mediji tvrde kako je Pippo Inzaghi odradio svoju posljednju utakmicu na klupi Milana.

Filippo Inzaghi i Bronchi/Foto: Roberto Vicario

Je li Filippu Inzaghiju konačno ‘odzvonilo’ na klupi Milana? Talijanski mediji tvrde da jest, a u prilog tome idu i posljednje izjave proslavljenog napadača rossonera.

Silviju Berlusconiju i Upravi Milana navodno je prekipjelo nakon zadnjeg poraza od Genoe (3:1), a Talijani tvrde kako će se o Inzaghiju razgovarati i na današnjem sastanku s vjerojatnim budućim vlasnikom klube Beeom Taechauboijem.

Inzaghi je poslije ogleda s Genoom Sky Sportu rekao: “U nogometu se događaju lijepe i manje lijepe večeri. Žao mi je zbog poraza, dobro smo trenirali kako bismo zaboravili poraz od Udinesea, no igrali smo protiv ekipe koja je u dobro formi i zasluženo je pobijedila”, rekao je Inzaghi.

“Moramo nastaviti dalje te dostojanstveno završiti sezonu. Taktički smo pokušali napraviti neke promjene, ali očito je da nismo briljantni. Svjetlo nam se ‘ugasilo’ poslije derbija s Interom, a sve se promijenilo u siječnju i veljači kad su nam se dogodile i brojne ozljede. Ne sramim se, dao sam sve od sebe, a klub će odlučiti što dalje. Vjerujem kako će donijeti najbolju odluku, a više ćemo znati sutra. Što god da se dogodi – Milan će zauvijek biti u mom srcu”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.