Tamara Artić i Petra Ribarić nastupaju na “Souvenir Veronique De Kristoffy”

Tamara Artić i Petra Ribarić nastupaju na “Souvenir Veronique De Kristoffy”

Finala po rekvizitima, kako za juniorke, tako i za seniorke, na rasporedu su u nedjelju.

foto: hgs.hr

Dvije hrvatske ritmičarke – Tamara Artić i Petra Ribarić, nastupit će na ovogodišnjem izdanju FIG turnira “Souvenir Veronique De Kristoffy” koji će se od 22. do 24. ožujka održati u Francuskoj.

Grad Corbeil-Essonnes domaćin je već tradicionalnog turnira u ritmičkoj gimnastici, a pod pokroviteljstvom FIG-e, koji se ove godine održava po 45. put. U juniorskoj konkurenciji tako će ove godine u hrvatskim bojama nastupiti odlična Tamara Artić, dok će nas u seniorskoj konkurenciji predstavljati Petra Ribarić.

Djevojke su već otputovale u Francusku, zajedno s trenericom Anamarijom Želimorski Pavić i sutkinjom Mirjanom Starčević Bosnar, a natjecanje službeno započinje u subotu kada je na rasporedu natjecanje u višeboju za juniorke i seniorke. Finala po rekvizitima, kako za juniorke, tako i za seniorke, na rasporedu su u nedjelju.

Prošle se godine naša Tamara plasirala u finale, gdje je zauzela osmo mjesto u vježbi s loptom. Artić je u ukupnom poretku bila 15., dok se Ribarić među seniorkama pozicionirala na 17. mjestu. Hoće li djevojke ove godine ostvariti još i bolje rezultate na tepihu dvorane Palais des Sports, vidjet ćemo po završetku vikenda pred nama.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.