Tamburaški sastav “Od srca do srca” podržao projekt “I Ti to možeš”

Tamburaški sastav “Od srca do srca” podržao projekt “I Ti to možeš”

Tamburaši su podržali naš projekt...

U nisku sportaša i poznatih javnih osoba Lijepe naše koji su prepoznali hvalevrijedan projekt Udruge za promicanje hrvatskoga sporta Hrvatska reprezentacija uključio se i tamburaški sastav “Od srca do srca”. Tamburaši su se bez razmišljanja priključili potpori projektu “I Ti to možeš”, koji će obuhvaćati čitavo područje Hrvatske i odraditi niz aktivnosti s ciljem promicanja bavljenja sportom za djecu s invaliditetom, ali i svu ostalu djecu i mlade.

“Od srca do srca” je mladi, no iskusni tamburaški sastav iz Zagreba. Na glazbenoj sceni su se prvi puta pojavili 2013. godine s pjesmom “Praktična žena”, a nakon toga su imali nekoliko popularnih singlova poput “Razbila se duša moja” i “Anja”. Također ih možete vidjeti po brojnim festivalima kako po Lijepoj našoj tako i izvan nje. Trenutno radne punom parom na novom albumu koji će svjetlo dana vidjeti početkom 2016. godine.

Osnovni je cilj projekta, o kojemu detaljnije možete pronaći na stranicama www.hrvatskareprezentacija.hr, motivirati djecu na fizičku aktivnost te potaknuti pretilu djecu i onu s kroničnim bolestima da se ravnopravno uključe u sportske aktivnosti. Uključite se i VI!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.