Taravelu dvije utakmice i osam tisuća eura kazne

Taravelu dvije utakmice i osam tisuća eura kazne

Dinamov branič kaženjen je s dvije utakmice stanke i osam tisuća eura zbog nesportskog poteza u derbiju protiv Rijeke...

Jeremy Taravel/Foto: zimbio

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević ‘odrezao’ je osam tisuća eura kazne Dinamovu nogometašu Jeremyju Taravelu zbog nesportskog ponašanja na utakmici protiv Rijeke, odnosno udaranja Marka Vešovića glavom u glavu.

Osim financijskim iznosom, koji će francuski branič morati uplatiti u HNS-ovu blagajnu, Vlajčević je nestašnog Dinamovca kaznio i s dvije utakmice stanke, premda su neke najave govorile kako bi – zbog fizičkog napada – mogao ‘popiti’ i dvanaest utakmice ‘hlađenja’. Modri su ga, pak, već sankcionirali s 20 tisuća eura.

Rijeka i Hajduk morat će, nadalje, platiti po 25 tisuća kuna zbog neprimjerenog skandiranja svojih pristaša te korištenja pirotehnike, a momčad s Kantride ostala je i bez dodatnih pet tisuća kuna zbog šest javnih opomena na jednoj utakmici. Kazna je ‘odrezana’ i Osijeku, čiji su navijači neprimjereno vrijeđali rukovodstvo kluba i Hrvatski nogometni savez.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.