Tennis Channel objavio emisiju o umaškom ATP-u

Tennis Channel objavio emisiju o umaškom ATP-u

Jedini televizijski kanal specijaliziran za tenis i njemu srodne aktivnosti emitirao je emisiju posvećenu Croatia Open turniru u Umagu...

Renomirani američki teniski medij Tennis Channel emitirao je posebnu emisiju o najstarijem hrvatskom ATP turniru, Croatia Open Umagu, a svoj je dio promocijskog kolača posljedično ‘ubrala’ i Istra.

Izvršna direktorica turnira Arlen Brozović već je tada istaknula odličan uspjeh prošlogodišnjeg izdanja turnira, na kojem je osim Tennis Channela gostovalo i još 130 inozemnih predstavnika ‘sedme sile’, a emisija se djelomično referira i na jubilarno 25. izdanje Croatia Opena.

Tennis Channel trenutačno je jedini kanal koji cijeli svoj program bazira isključivo na tenisu te povezanim sportovima, a dostupan je i putem službenih internetskih stranica. Specijal o umaškom turniru prvi je iz druge sezone serijala Tour Guide.

Direktorica turističke zajednice Grada Umaga Sanda Bravar prisnažila je koliko je takav potez bitan za Istru, Umag, ali i čitavu Hrvatsku.

“Ova nam je emisija donijela još jednu potvrdu međunarodne prepoznatljivosti Umaga kao teniskog središta te Istre kao turističke destinacije. Turnir je primjer vrlo uspješne manifestacije i snažne poluge za međunarodnu promociju Istre, Umaga i hrvatskoga turizma.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.