Tenzije uoči SP-a sve veće: Arjen Robben i Bruno Martins Indi zamalo se potukli na treningu

Tenzije uoči SP-a sve veće: Arjen Robben i Bruno Martins Indi zamalo se potukli na treningu

'Arjen je inače sjajan dribler, ali bezveze pada na zemlju. Imali smo određene trzavice, obojica smo bili iziritirani', komentirao je Martins Indi

Robben, Martins Indi i nizozemski izbornik Louis van Gaal/Getty Images

Kako se približava početak Svjetskog nogometnog prvenstva, tako raste pritisak u reprezentacijama, a treninzi su igračima najefikasniji ispušni ventil.

Nizozemski je izbornik Louis van Gaal u ponedjeljak tako umalo morao prekidati tučnjavu, nakon što je u jednoj akciji zaiskrilo između veznjaka Arjena Robbena i braniča Brune Martinsa Indija.

Robben je prihvatio jednu loptu, a Martins Indi krenuo oduzeti je tako što mu je zapriječio put. Nije to bilo „mesarsko“ uklizavanje u kojem postoji rizik od ozljede, no iživciranom Robbenu je svejedno pukao film. Odgurnuo je Martinsa nogom i u zadnji čas se zaustavio da ga ne pogodi loptom, no suigrači i treneri na vrijeme su smirili Bayernovu zvijezdu.

Bila je to samo kulminacija nekoliko bliskih susreta koje su imali na istom treningu. Martins Indi je na konferenciji za novinare potvrdio da iza njih postoje „određene trzavice“.

– Arjen je inače sjajan dribler, ali primijetio sam da se u jednom prodoru bez razloga srušio na zemlju. Imali smo sitan okršaj, obojica smo bili iziritirani – prepričao je stoper Feyenoorda.

Robbenovu teatralnost na treninzima zabilježili su i novinari i fotografi, a Eurosportov izvjestitelj komentira da 30-godišnji veznjak „antagonizira suparnike i navijače gdjegod se pojavi“.

Nizozemska otvara Svjetsko prvenstvo u petak u 22 sata u Salvadoru utakmicom protiv branitelja naslova Španjolske.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.