Terim pun riječi hvale za prezentiranu igru naših

Terim pun riječi hvale za prezentiranu igru naših

Turski izbornik pošteno je čestitao boljima.

“Naši najbolji igrači Arda Turan i Hakan Calhanoglu nisu odigrali onako kako znaju, ali to se događa. Da su bili na svojoj uobičajenoj razini, tada bismo ostvarili bolji rezultat. Imali smo veliku priliku da povedemo. Da se to dogodilo, možda bi bilo drukčije”, izjavio je Fatih Terim.

Izbornik Turske dao je veliki kompliment našoj reprezentaciji.

“Igrali smo protiv jako snažne ekipe. Ako Hrvatska prođe skupinu, može otići jako daleko na ovom Europskom prvenstvu. Mi moramo odigrati puno bolje u iduće dvije utakmice.”

Svoje viđenje utakmice dao je i kapetan Arde Turan. Evo kako je on prokomentirao cijeli susret i vlastitu igru:

“Ispričavam se turskom narodu. Dobro smo se borili, ali nije išlo. Možemo promijeniti stvari na bolje, moramo se oporaviti. Čeka nas Španjolska koja je težak protivnik, ali i dalje imamo priliku kvalificirati se. Žao nam je, valjda ćemo nadoknaditi ove bodove.”

Ono u čemu su svi suglasni je činjenica da Hrvatska “Ima Modrića koji je nevjerojatno talentiran i pametan, on je elegantan i spretan, opet je režirao dobru igru svoje momčadi kao što to radi u Realu. Tu su i Rakitić, Mandžukić i neumorni Srna koji s 34 godine ima nevjerojatno puno energije..”‘, prenose neki mediji.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.