Teška ozljeda Kranjčara uoči najvećeg derbija: Glasgow Rangers vs. Celtic F.C.

Teška ozljeda Kranjčara uoči najvećeg derbija: Glasgow Rangers vs. Celtic F.C.

Niko Kranjčar/Getty Images

Niko Kranjčar napustio je trening na nosilima zbog teške ozljede koljena. Glasgow Rangersi  su u strahu da bi mogao  propustiti praktički cijelu sezonu

Prvi pregledi liječnika Gersa ukazuju na tešku  ozljedu križnih ligamenata, no čeka se da oteklina na koljenu splasne kako bi Niko mogao proći detaljnije preglede, ali mogla bi se dogoditi i pauza od šest mjeseci.

To bi bio veliki udarac u najgorem trenutku za klub i igrača, koji je  prva dva mjeseca proveo upravo prilagođavajući se na novu sredinu i hvatajući fizičku formu. U igru je ulazio u zadnjim trećinama prvenstvenih utakmica, a istaknuo se i kao strijelac i igrač utakmice protiv Partick Thistlea, a prošlog tjedna je pak odlično odigrao protiv Invernessa.

 Ozljeda je stigla u trenutku kada Rangersi igraju polufinale  Liga kupa, a u  nedjelju ih čeka najveći rival  Celtic. Nažalost, kako stvari stoje to je samo jedna od više desetaka utakmica koje će Kranjčar propustiti ako je točna informacija da su mu ozlijeđeni križni ligamenti koljena.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.