Tičinović: “Uzbuđen sam nakon povratka”!

Tičinović: “Uzbuđen sam nakon povratka”!

Mario Tičinović/Foto: UEFA

Mario Tičinović nakon šest godina vratio se u Hajduk. Iz Hajduka je otišao kao krilo, a vraća se kao desni bek.U petak navečer stigao je u Split, a nije krio oduševljenje nakon povratka u redove splitske momčadi.

“Uzbuđen sam, nekako još nisam svjestan da se vraćam kući. Hajduk je moj klub, stigao sam u njega kao desetogodišnjak, proveo deset godina, a sada tek očekujem prvi trening, kao prvi put.”

“Projekt današnjeg Hajduka mi se izuzetno sviđa, pratio sam što se sve događa i moram reći da me to privuklo. Čuo sam od svojih budućih suigrača, s nekima od njih sam razgovarao, samo najbolje o treneru Željku Kopiću. Pratio sam Hajduk i tijekom pripremnih utakmica, sviđaju mi se filozofija igre, visoki presing i puno kvalitetnog rada na treningu što se uspješno preslikava na konačnu igru. Današnji Hajduk ima odličnu momčad, redom sve iznimno dobre igrače, doista se ne može reći da je neka linija lošija. Tu su od kvalitetnih vratara, preko iskusnih obrambenih i veznih igrača do vrhunskih napadača. Veselim se ponovnom susretu sa svojim Hajdukom.”

Mario će u Hajduku nositi dres s brojem 24, isto kao za vrijeme prvog boravka u Hajduku.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.