Tino Sven Sušić ima ponude iz Italije

Tino Sven Sušić ima ponude iz Italije

Sušić bi mogao napustiti Hajduk...

Tino Sven Sušić/Getty Images

Tino Sven Sušić želi napustiti Hajduk i zatražio je raskid ugovora. Njegov otac Sead izjavio je da je igrač iznimno nezadovoljan jer kod Damira Burića nije odigrao niti jednu minutu i dodao: “Vjerujem da će sljedeće sezone biti u Serie A. To je moguće jer su Napoli i Bologna pokazali interes.”

Sve je definitivno puklo nakon sinoćnje utakmice Hajduka i Splita u kojoj Sušić opet nije igrao iako je sportski direktor Goran Vučević najavio da će biti u početnom sastavu. Odmah poslije utakmice Sušić je zatražio hitan sastanak s Marinom Brbićem jer želi otići iz Hajduka prije utakmice protiv Kopera u četvrtak.

Brbić je za Index.hr izjavio: “Ja sad prvi puta čujem da Sušić želi raskid ugovora. Ja ga i dalje smatram igračem Hajduka pod ugovornom obvezom. Nije istina da se nisam htio javiti na telefon jer se tako ne ponašam. Vi također znate da se mene uvijek može nazvati. Možda se nekad ne javim, ali poslije uvijek uzvratim poziv. Igrač ne može samo tako raskinuti ugovor s klubom. Tu se nešto mora i Hajduk pitati. Imam i ja svoje želje, ali ih ipak ne mogu uvijek ostvariti.”

Nastavio je o Sušićevoj minutaži: “To nije pitanje za predsjednika. Riječ je o odluci trenera Burića. Sušić je propustio pripreme i nije potpuno spreman i trener misli da su mu trenutno drugi igrači potrebniji.”

U ljeto 2012. godine Hajduk je doveo Sušića iz Standarda. U 98 utakmica postigao je 13 pogodaka i upisao 17 asistencija. Sedam puta je nastupio za reprezentaciju BiH.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.