Poreč je ovoga vikenda bio domaćin trećeg, ujedno i posljednjeg turnira 1. HMNL za žene

Titulu prvaka turnira odnijela ekipa Split Tommyja

Titulu prvaka turnira odnijela ekipa Split Tommyja

Foto: FC Split Tommy/ Facebook

Turnir u Poreču, čiji je domaćin bio ŽNK Istra iz Pule, u subotu je otvorio član Izvršnog odbora HNS-a Alojzije Šupraha, a sedmo, osmo i devet kolo donijeli su zanimljive rezultate.

Rijeka je tako u prvom susretu u subotu poražena od 1:5 od Alumnusa, Kozakiv je potom remizirao 1:1 s ekipom Super Chicks, dok je Rugvica zatim poražena 0:5 od Istre. Ekipa MC Plusa svladala je Mirlović Zagoru 6:1. U sklopu osmog kola Alumnus je slavio 5:1 nad Mirlović Zagorom, Istra je poražena 0:14 od Splita, Super Chicks je svladao Rugvicu 9:1, a Rijeka Kozakiv 6:3.

Deveto kolo donijelo je slavlje Alumnusa nad Kozakivom 5:0 te Rijeke nad Rugvicom 8:0. Split je zatim bio bolji od Super Chicksa 4:1, a na kraju turnira MC Plus je slavio nad Istrom 7:0.

Po odigrana tri turnira prvog izdanja Prvenstva Hrvatske u malom nogometu za žene trofej pobjednika pripao je ekipi Split Tommyja koja je upisala sedam pobjeda i jedan remi, nije pretrpjela poraz te je osvojila 22 boda.

Drugo mjesto na kraju je zauzeo Alumnus sa sedam pobjeda i jednim porazom te 21 osvojenim bodom, treći je MC Plus s pet pobjeda, jednim remijem i dva poraza, odnosno, sa 16 bodova. Četvrta je Rijeka s 15 bodova, peta ekipa Super Chicks s 13 bodova, deset ih je sakupio šestoplasirani Kozakiv, šest Istra, a po jedan Mirlović Zagora i Rugvica.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.