Todorović na pripremama za novu sezonu

Todorović na pripremama za novu sezonu

Mario Todorović ulazi u novu sezonu...

Mario Todorović/Getty Images

Hrvatski reprezentativac Mario Todorović nalazi se u Rijeci na priprema za novu plivačku sezonu. Krajem ovog mjeseca Todorovića očekuju nastupi na dva velika mitinga. U nove izazove će krenuti s pojačanom trenerskom ekipom budući da je uz dugogodišnjeg trenera Peru Kuterovca sada u ekipi i izbornik hrvatske plivačke reprezentacije Miloš Milošević.

Krajem ove godine naš plivač će nastupiti na Europskom prvenstvu u malim bazenima, koje će se održati u Izraelu. Sljedeća godina donosi nastup na domaćem prvenstvu, Europskom prvenstvu u velikim bazenima i na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Krajem listopada nastup će na dva velika natjecanja. U Splitu će 24. i 25. listopada na rasporedu Jadran Grand Prix, a tjedan dana kasnije Genova je domaćim međunarodnog mitinga.

“Trenutačno sam na pripremama u Rijeci kod Miloša Miloševića, izbornika Hrvatske plivačke reprezentacije, uz čiju se pomoć nadam još boljim rezultatima i ulasku u novu sezonu. I dalje sam član Zagrebačkog plivačkog kluba, a Miloš Milošević će mi pomoći na treninzima uz mog dugogodišnjeg trenera Peru Kuterovca. Spremamo se za dva natjecanja, jedno u Splitu, drugo u Italiji, a krajem veljače me očekuje i Prvenstvo Hrvatske, na kojem ćemo hvatati norme za Olimpijske igre u Riu”, Mario Todorović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.