Tomečak vrlo blizu potpisu za Club Brugge!

Tomečak vrlo blizu potpisu za Club Brugge!

Reprezentativni lijevi bek navodno je na korak od odlaska u Belgiju...

Ivan Tomečak i Zoran Kvržić/Foto Arsen Miletić

Ivan Tomečak karijeru bi od ljeta trebao nastaviti u Belgiji, doznaje Goal. Za Rijekina lijevog beka već je neko vrijeme zainteresirano nekoliko jakih europskih klubova, a i sam je igrač potvrdio kako će na kraju sezone sjesti i odvagnuti ponude koje su pristigle na Kantridu.

Čini se kako je hrvatski reprezentativac već odlučio – sljedeća će destinacija biti Club Brugge, koji je navodno definitivno riješio sve detalje transfera s riječkim prvoligašem, a ostaje tek usuglasiti dijelove ugovora sa samim igračem.

Odštetna klauzula za Tomečaka iznosi milijun eura, a Brugge nije problem iskeširati toliki novac. “Transfer još nije zgotovljen, ali možemo kazati kako su pregovori u završnoj fazi. Mislim da nitko u HNL-u nije toliko zaslužio odlazak u inozemstvo koliko Ivan. Godinama igra ovdje na vrlo visoko razini”, kazao je Tomečakov menadžer Antonio Franja.

U Club Bruggeu igralo je tokom godina mnogo hrvatskih nogometaša – od Roberta Špehara, Boška Balabana, Tomislava Butine, Ivana Leke i Marija Stanića do ‘najsvježnijeg’ Ivana Perišića, danas napadača njemačkog Wolfsburga.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.