Tomislav Grahovac postao predsjednik HRS-a

Tomislav Grahovac postao predsjednik HRS-a

"Svom nasljedniku želim puno sreće u svemu", rekao je Sandi Šola, bivši predsjednik HRS.

Ilustracija/Getty Images

Novi predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza od danas je Tomislav Grahovac koji je zamjenio Sandija Šolu koji je s te pozicije podnio ostavku.

“Povlačim se s ove časne funkcije predsjednika HRS-a na koju sam izuzetno ponosan. Osam godina je bilo dovoljno za ostvarivanje ciljeva koje smo zacrtali. Svom nasljedniku želim puno sreće u svemu. Želim zahvaliti svima na podršci i na svemu što smo zajedno napravili. U narednom periodu posvetit ću se osobnim ciljevima, ali bit ću na raspolaganju i davati svu potporu razvoju hrvatskog rukometa”,  izjavio je već bivši predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Sandi Šola.

“Želim se zahvaliti svima na ukazanoj časti. Svjestan sam velike odgovornosti koju ste mi povjerili. Naš Savez je najbolje organiziran Savez u državi. Ostvaren je veliki rezultat do sada i toplo se nadam da ćemo još bolje rezultate postizati. Želim se zahvaliti Sandiju na vođenju Saveza i toplim riječima koje je rekao na odlasku. Želim se zahvaliti svim članovima UO i mojim dosadašnjim suradnicima u NO. Smatram da ćemo svi zajedno, kako je rukomet kolektivni sport, tako će i rad Saveza biti kolektivan”, zaključio je Tomislav Grahovac .

Foto: HRS

Foto: HRS

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.