Tomislav Ivković: “Sram me”

Tomislav Ivković: “Sram me”

Trener Lokomotive Tomislav Ivković ispričao se zbog loše igre svojih nogometaša protiv Rijeke te istaknuo kako će se "netko morati iskupiti" u međusobnoj utakmici ove dvije momčadi u ponedjeljak...

Tomislav Ivković/Foto: nklokomotiva.hr

Nevjerojatno zvuči podatak kako je HNK Rijeka iz ovogodišnje utrke za Rabuzinovo sunce Lokomotivu ispratila s ukupnih čak 8:1! Puleni Matjaža Keka bili su nadmoćni u obje utakmice četvrtfinala te su potpuno zasluženo izborili prolaz dalje, a katastrofalan konačni rezultat dovoljno je dobro apostrofirao strateg zagrebačke momčadi Tomislav Ivković.

“Ispričavam se svim čelnicima Lokomotive te sportskim djelatnicima koji su gledali utakmicu. Sram me je kako smo izgledali na terenu, ovako je što potpuno nedopustivo za momčad čija je ambicija, među inim, i plasman u europska natjecanja sljedeće sezone”, u svom je stilu plasirao Ivković.

“Takav je odnos prema samome sebi, klubu i utakmici nedopustiv. Ovaj je klub teško stekao svoje ime, i dalje se borimo za mjesto pod suncem, a onda izgubimo na ovakav način. Za mene je to poražavajuće. Ako igrači imalo poštuju svoj klub, ali i prvenstveno sebe same, svoje će odgovore za današnju prezentaciju ponuditi u prvenstvenom dvoboju protiv Riječana u ponedjeljak”, kazao je Ivković.

Matjaž Kek je, s druge strane, bio zadovoljan nekim drugim segmentima. “Zasluženo smo se plasirali u polufinale, a konkretno mi je bilo bitno da teren osjete oni s manjom minutažom. Veseli me pristup mojih igrača, znam da su mnogi nezadovoljni, ali to je problem vjerojatno svakog trenera na svijetu. Volim kada igrači s klupe reagiraju na ovakav način shvaćajući da je u ponedjeljak novi dan, nova utakmica i novo ‘dijeljenje karata’.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.