NAJNOVIJE VIJESTI

Tomislav Kasalo imenovan FIFA nogometnim sucem

Tomislav Kasalo imenovan FIFA nogometnim sucem

Odvjetniku Kasalu je pripala velika čast kao jedinom iz jugoistočne Europe.

Splitski odvjetnik Tomislav Kasalo kao jedini s područja Jugoistočne Europe postao je FIFA nogometni sudac.

To je velika privilegija jer se među sucima nalaze i mnoge poznate osobe stručne iz domene sportskog prava, npr. voditelji pravne službe uglednih nogometnih klubova i institucija poput Barcelone, ECA-e, Fifproa. Ponosi se da je jedini od svih hrvatskih odvjetnika koji se može pohvaliti da je zabio gol višestrukom talijanskom prvaku Juventusu i tom prilikom se upoznao i rukovao sa nogometnom legendom Zinedine Zidaneom.

Riječ je o nekadašnjem junioru splitskog Hajduka koji se može pohvaliti da je osvojio nekoliko međunarodnih omladinskih turnira, te da se svakodnevno telefonski čuje sa predsjednicima i sportskim direktorima drugih klubova. Danas je uspješni odvjetnik, specijaliziran za sportsko pravo, ispred svog ureda koji se nalazi u Splitu.

Mnogi ga zovu za angažman kada nogometaševe moći pregovaranja prelaze njihove okvire i kada se problem bez njegovog posredovanja ne može riješiti. Pravno je zastupao mnogobrojne sportaše i sportske djelatnike ne samo s područja Splitsko-Dalmatinske županije nego i puno šire, ne samo iz Hrvatske nego i drugih europskih zemalja.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.