Toni Kross: ‘U reprezentaciji Njemačke želio bih vidjeti Luku Modrića’

Toni Kross: ‘U reprezentaciji Njemačke želio bih vidjeti Luku Modrića’

Ma tko ne želi najboljeg veznog igrača na svijetu u svojim redovima?

Toni Kroos dobio je jako težak zadatak, a morao je izabrati dvojicu suigrača iz Real Madrida koji bi volio imati u reprezentaciji Njemačke. Zapravo, prvo su ga upitali da izabere jednog, ali lukavi Kroos, kakav je i na terenu, želio je izabrati dvojicu.

‘Ok, hvala što mogu izabrati dvojicu. Oni su Gareth Bale i Luka Modrić. Luka je fantastičan suigrač i još bolja osoba. Ne mogu vam dovoljno opisati kakav je užitak igrati s njim. Kliknuli smo se od prvog dana kad sam došao u Madrid, to vam sa sigurnošću mogu reći. Nas dvojica smo osobe s različitim razmišljanjem i stilom igre pa se sjajno nadopunjujemo na terenu kao što i sami možete vidjeti’rekao je sjajni njemački veznjak za našeg Luku. Drugi suigrač kojeg je izabrao je Gareth Bale, a o njemu kaže:

‘Ta njegova brzina je nešto najbolje što sam vidio u nogometu. Ima brzinu, strašnu ljevicu i igru glavom. Zaista kompletan igrač i prava napast za sve protivnike’.

Pitali su ga i kako bi završila utakmica između Reala i Njemačke. ‘Bila bi to zanimljiva utakmica, različite filozofije, različiti karakteri. Jako je teško prognozirati nešto.’

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.