Treće kolo prvenstva Hrvatske starta ove subote

Treće kolo prvenstva Hrvatske starta ove subote

Ove subote u trećem kolu Prvenstva Hrvatske čekaju nas susreti Sinja i Zagreba te Mladosti i Ljubljane.

Foto: HRS

Utakmica Makarske i Nade odgođena je za 10.prosinca. Ova odgoda zasigurno je razočarala sve ljubitelje ragbija s obzirom na to da bi Splićani sa sve tri prvenstvene pobjede došli u goste Makaranima, koji su s druge strane ohrabreni važnim pobjedama u sklopu momčadi Dalmacije u Regionalnoj ligi.

Druga polovica RT Dalmacije, momčad Sinja, također motivirana RRC pobjedama, na domaćem terenu dočekuje Zagreb. Iako su prema mnogima svi izgledi na strani domaćina, Zagreb se, nakon loše prošle sezone, uz novog trenera i nekoliko svojih izvrsnih juniora uklopljenih u seniorsku momčad, polako diže te na ovu utakmicu putuje s namjerom da iznenadi odlične Sinjane. Susret je na rasporedu u 14:30 sati.

U okviru proširenog prvenstva, Mladost će na Savi s početkom u 15:30 sati ugostiti Ljubljanu, a u ovom susretu dvoje jakih protivnika, zanimljivo je spomenuti kako su obje momčadi izgubile u svojim prošlotjednim susretima; Mladost od Nade (31:10), a Ljubljana od Dalmacije (18:43) tako da će oba protivnika sigurno dati sve od sebe da se iskupe i vrate na pobjednički put.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.