Trener Intera kritizirao Kovačića nakon poraza od Juventusa

Trener Intera kritizirao Kovačića nakon poraza od Juventusa

Netko je trebao čuvati Pirla, a to je Kovačić i nije napravio dovoljno. Našao se uvijek negdje na pola puta i zato smo imali igrača manje u veznoj liniji, rekao je Walter Mazzarri

Paul Pogba i Mateo Kovačić/Getty Images

Walter Mazzarri, trener Intera, bio je vrlo kritičan prema svojoj momčadi nakon poraza od Intera, a u ocjeni utakmice dotaknuo se i učinka hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.

– Bio sam vrlo nervozan zbog način na koji smo primili drugi gol, imali smo priliku da očistimo loptu, ali to nismo napravili. Ova utakmica taktički je bila jednostavna, bilo je duela na cijelom terenu. U toj situaciji igrači na najvišoj razini dobijaju duele. Mislio sam da je Kovačić na idealnoj svojoj poziciji i da će igrati vrhunski jer će imati više prostora prema naprijed, rekao je Mazzarri za Sky Sport Italia.

Inter u 2014. još nije upisao pobjedu, u šest utakmica u prvenstvu i Kupu upisali su dva remija i četiri poraza.

– Kada je ušao Ruben Botta Pirlo više nije mogao igrati tako slobodno. Netko je i prije trebao biti na njemu, a to je Kovačić i on nije napravio dovoljno. Našao se uvijek negdje na pola puta i zato smo imali igrača manje u veznoj liniji, zaključio je Mazzarri.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.