Trener Istre 1961 o stanju u klubu: “Situacija je sve samo ne normalna”

Trener Istre 1961 o stanju u klubu: “Situacija je sve samo ne normalna”

Na upit novinara koji su to igrači najavili odlazak iz kluba, Darko Raić-Sudar odgovorio je kako će doznati u ponedjeljak na treningu.

foto: http://www.regionalexpress.hr

Hajduk je slavio na Aldo Drosini protiv Istre 1961 s 3:1 u 16. kolu HT Prve lige. Domaćin se nalazi u iznimno teškoj situaciji i to ne samo u rezultatskoj.

Dio igrača Istre najavio je odlazak zbog teške financijske situacije kluba.

“Ovaj tjedan bio mi je najteži period u dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Cijela ova situacija se već previše odužila, zadnjih desetak dana priča se isključivo o prodaji kluba, a najmanje o nogometu i igrači su sve više okupirani time. Neki su već zatražili svoja prava koja imaju po ugovoru te su najavili odlazak iz kluba. Ne mogu reći da su klonuli, ali jednostavno se ovi problemi sporo rješavaju, a iščekivanje se sve teže podnosi,” kazao je trener Istre 1961 Darko Raić-Sudar.

“Upravo su pogreške mojih igrača i pad koncentracije plod stanja u klubu. Igračima ne zamjeram ništa, no takve greške naročito u prvom djelu susreta se ne smiju dešavati i ne mogu tolerirati. U drugom poluvremenu igrali smo puno kvalitetnije i to nam daje nadu,” istaknuo je Raić-Sudar.

Situacija u klubu se nije promijenila po pitanju novog vlasnika, a na upit novinara koji su to igrači najavili odlazak iz kluba, trener je odgovorio kako će doznati u ponedjeljak na treningu.

“Nemam odgovor na ovo pitanje. Sutra ujutro imamo trening pa ću vidjeti tko će se od igrača na njemu i pojaviti. U svakom slučaju, situacija je sve samo ne normalna,” poručio je trener Istre 1961.

Operativni direktor kluba Darko Podnar novinarima je prije utakmice izjavio kako nema nikakvih novosti.

“Još uvijek postoji kontakt s gospodinom Eduardom Brunnerom, ali realno gledajući situaciju, bliži smo drugoj opciji odnosno švicarsko-francuskoj grupaciji investitora”.

Podnar je potvrdio kako se na utakmici s Hajdukom nije pojavio niti jedan od potencijalnih kupaca.

Rezultati by SofaScore

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.