Tucak s mladom reprezentacijom u Rusiji:

 Tucak: Očekujemo da pokažu svoje stanje i da vidimo koliko ozbiljno možemo računat na njih za Rio

 Tucak: Očekujemo da pokažu svoje stanje i da vidimo koliko ozbiljno možemo računat na njih za Rio

Foto: HVS Facebook/ Hrvatska

Hrvatska vaterpolska reprezentacija otputovala je u Moskvu na uzvratni susret FINA Svjetske lige koji se igra u utorak, 26. travnja. Izbornik Ivica Tucak na ovu je utakmicu otišao s pomlađenim igračima, a uoči odlaska za HRT je izjavio: „U Rusiju odlazimo s dosta mladih igrača, gotovo većina standardnih reprezentativaca nije pozvana na ovu utakmicu. Očekujem da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu i prikazati dobru igru. Od ovih mladih momaka, od koji ćemo neke uključit u pripreme za Rio, očekujemo da pokažu svoje stanje i da vidimo koliko ozbiljno možemo računat na njih.“

U Moskvu su otputovali Ivan Marcelić, Antonio Petković, Antonio Buha, Boris Pavlović, Anđelo Šetka, Ivan Krapić, Ante Vukičević, Marko Macan, Ivan Buljubašić, Marino Čagalj, Loren Fatović, Ivan Domagoj Zović te Marko Bijač koji je prokomentirao kako se i u ovakvom sastavu može odigrati dobra utakmica i izvući povoljan rezultat.

Nakon utakmice protiv Rusije, Hrvatsku očekuje i uzvratni susret s Italijom u Siracusi. Podsjetimo, Hrvatska će na Olimpijskim igrama u Riju igrati u grupi B zajedno s reprezentacijama SAD-a, Španjolske, Francuske, Crne Gore i Italije. Prvu utakmicu Hrvati će igrati protiv SAD-a, a prve četiri reprezentacije iz svake skupine izborit će četvrtfinale.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.