Tucak i Savić oduševili zagrljajem nakon utakmice

Tucak i Savić oduševili zagrljajem nakon utakmice

Foto: Youtube screenshot

Godina je 2016., a u finalu Olimpijskih igara u Rio de Janieru se nalaze Hrvatska i Srbija. Srbija je bila bolja, pobijedila je s 11:7, a odmah nakon utakmice izbornik Hrvatske Ivica Tucak odlazi čestitati kolegi na srpskoj klupi Dejanu Saviću.

Otprilike godinu dana nakon tog događaja došao je red na Dejanu Saviću da čestita Tucku i Hrvatskoj na prolasku u finale Svjetskog prvenstva. Naravno čestitanje nije izostalo, a zagrljaj hrvatskog i srpskog izbornika je oduševio regiju. Jednostavno nije bilo nikakvih tenzija ni prije ni poslije utakmice, nikakvih iskrica u bazenu ni izvan njega. Sve su to igrači koji zajedno igraju po klubovima, koji se poznaju preko nastupa u reprezentaciji i u konačnici svi su oni pokazali kako se istinski sportaši trebaju ponašati.

Zagrljaj dva izbornika nakon sportskog nadmetanja u drugim dijelovima svijeta možda ne bi zaslužio medijsku pažnju, no zagrljaj Tucka i Savića svakako zaslužuje. Obojica su pokazali kako su veliki sportaši i prije svega veliki ljudi, te se nadamo da ćemo ovakve scene gledati uvijek na sportskim borilištima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.