Tucak: “Trebamo veću potporu”

Tucak: “Trebamo veću potporu”

Doček viceprvaka svijeta protekao je gotovo neprimjetno...

Hrvatski vaterpolisti/Sebastian Govorčin

Hrvatski vaterpolisti vratili su se sa Svjetskog prvenstva iz Kazana sa srebrom i plasmanom na Olimpijske igre. Peta je to medalja u nizu na Svjetskim prvenstvima za našu reprezentaciju. Unatoč tome, doček je bio kao da smo ispali u skupini. Kapetan Josip Pavić je za Sportske novosti izjavio: “Ponosan sam jer smo osvojili još jednu medalju. Još više me veseli što je tako malom broju ljudi stalo do nas i do našeg uspjeha.”

Izbornik Ivica Tucak misli: “Samo smo umorni, ali nikako nismo razočarani. Hvala svima na potpori. Tužni smo zbog poraza u finalu, ali ipak smo ponosni jer smo osvojili srebro. Sad ćemo se odmoriti, a iduće sezone očekuju nas Europsko prvenstvo u Beogradu i Olimpijske igre u Riju. Za ostvarivanje većih ciljeva treba nam zajedništvo. Naravno da su Srbi prvaci svijeta, pogledajte kakvu potporu imaju.”

Dojmove je podijelio i Samir Barač, izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović: “Počašćen sam što vam mogu poželjeti dobrodošlicu u ime naše predsjednice. Ona je uz cijelu zemlju slavila vaše pobjede, no i bila uz vas nakon poraza u finalu. U njezino i svoje ime čestitam na osvajanju srebra i plasmanu na Olimpijske igre. Poželio bih vam ugodan odmor, a onda i kvalitetne pripreme za Rio.”

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.