Tudor: “Pobjeda za europski imidž”

Tudor: “Pobjeda za europski imidž”

Igor Tudor ostvario je veliku pobjedu u posljednjem kolu Europske lige...

Igor Tudor/Foto: www.paokfc.gr

Hrvatski trener na klupi PAOK-a Igor Tudor u posljednje je vrijeme napokon uspio posložiti svoju momčad, incirati dobru atmosferu u svlačionici te krenuti s dobrim igrama i, što je najvažnije – pobjedama i osvajanjem bodova.

Tudor je s grčkim sastavom i prije posljednjeg kola ogledavanja snaga u Europskoj ligi izgubio sve šanse za proljeće u Europi, no to ga nije spriječilo da na europskom oproštaju uzme jedan veliki skalp, mnogi govore – njegovu trenersku pobjedu karijere.

PAOK je, naime, s minimalnih 1:0 pobijedio Borussiju Dortmund na Signal Iduna Parku, a jedini je zgoditak djelo Roberta Maka. “Ovo je važno zbog imidža našega kluba u Europi, ali i dokaz da ne pobjeđuje uvijek veći klub”, kazao je Tudor, čiji je sastav sa sedam bodova ostao ‘kratak’ iza Krasnodara (13) i Borussije (10).

“Dortmund je imao posjed lopte, ali mi smo uspjeli iskoristiti jednu od naših šansi. Bili smo usredotočeni cijelo vrijeme, pogotovo kad je Borussija imala loptu, a tako smo stigli do uistinu velike pobjede”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.