Tudor poručio Juventusu: “Nadam se da ćete me pozvati na finale”

Tudor poručio Juventusu: “Nadam se da ćete me pozvati na finale”

Igor Tudor želi poziv Juventusa na finale Lige prvaka...

Igor Tudor/Getty Images

Juventus je nakon 12 godina opet u finalu Lige prvaka. Tog svibnja 2003. godine u porazu nakon jedanaesteraca od Milana igrao je i Igor Tudor. Bivši trener Hajduka analizirao je ovogodišnje finale za Večernji list: “Naravno da je Barcelona veliki favorit, odlično je posložena u napadu i obrani, a posljednjih mjeseci je u euforiji. Luis Enrique je donio puno toga dobroga. Messi, Neymar i Suarez su fenomenalan trojac. No, ima i Juventus svojih aduta. To je pokazao protiv Reala.”

Nada se pozivu bivšeg kluba: “Vjerojatno idem na finale. Javio sam se bivšem klubu i čekam odgovor. Svi žele ulaznice, ali bilo bi lijepo da nas koji smo bili u posljednjem finalu pozovu.

Nastavio je o Hajduku: “Vara se svatko tko misli da je lako biti trener Hajduka. Jako je težak mentalitet. Brzo se sve zaboravi, uključujući i uspjeh. Svi misle da znaju najbolje iako nisu stručni. Misle da ako gledaju Ligu prvaka ili dođu na Poljud razumiju nogomet bolje od nas koji smo ga godinama igrali. Često nisam imao pomoći u borbi protiv puno problema. Na leđima sam imao i preveliki pritisak zbog nesrazmjera veličine Hajduka i rezultata. Ponosan sam na to da nam u gotovo dvije godine navijači nikad nisu zviždali.”

Osvrnuo se na Harija Vukasa: “On je odabrao svoj put, iako je možda u cijeloj toj situaciji mogao biti i odlučniji. No, ja se ne ljutim na nikoga. Vukasu želim sreću, on je kvalitetan trener.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.