Tudor: “Vremenski uvjeti utjecali na zagrebački poraz”; Čačić: “I mi možemo biti samo bolji”

Tudor: “Vremenski uvjeti utjecali na zagrebački poraz”; Čačić: “I mi možemo biti samo bolji”

Igor Tudor i Ante Čačić, odnosno PAOK i Lokomotiva, željno iščekuju uzvratni dvoboj drugog pretkola Europske lige...

Igor Tudor/Getty Images

Nogometaši Lokomotive stigli su u Solun, gdje će u četvrtak braniti prednost (2:1) iz prve utakmice drugog pretkola Europske lige protiv PAOK-a hrvatskog trenera Igora Tudora.

“Na naš poraz u Zagrebu uvelike su utjecali vremenski uvjeti, a tu su i brojni drugi čimbenici koji su imali svoje ‘prste’ u konačnom rezultatu. Mi ćemo u uzvrat ući maksimalno usredotočeni te dati sve od sebe kako bismo izborili prolaz dalje”, najavio je Hrvat na grčkoj klupi.

“Lokomotiva je prošli tjedan dala svoj maksimum”, smatra Tudor, “dok PAOK može samo rasti i biti sve bolji. Gledali smo snimke, znamo sve njihove dobre i loše strane te sam i dalje uvjeren da smo bolja momčad.”

Strateg lokosa Ante Čačić pak spremno je prepustio Grcima ulogu favorita. “Imamo blagu prednost, ali nema nam druge negoli napraviti sve što možemo da bismo ponovili taj dobar rezultat. Sigurno je kako nas čeka zahtjevna utakmica, kvalitetan i posloženiji domaćin te velika podrška PAOK-u s tribina. No, izdržimo li prvih pola sata, šanse nam drastično rastu.”

“Siguran sam kako će biti neizvjesno do samoga kraja. Pritisak je na domaćinu, što je naša prigoda, a i Lokomotiva može biti samo bolja nego u prvom susretu”, zaključio je trener željezničara.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.