Tvrtko Močibob objavio popis za Europsko prvenstvo

Tvrtko Močibob objavio popis za Europsko prvenstvo

Objavljen je sastav hrvatske mininogometne reprezentacije za Europsko prvenstvo...

Hrvatska mininogometna reprezentacija

Izbornik hrvatske mininogometne reprezentacije Tvrtko Močibob objavio je popis od 14 igrača koji će od 5. do 7. lipnja u Rovinju početi pripreme za Europsko prvenstvo. Močibob je izjavio: “Odabrati igrače za reprezentaciju je vrlo težak posao, a ja sam prvi puta bio u takvoj situaciji. Na selekciju u Ivanić Gradu su stigli svi odlični igrači i izbor nije bio jednostavan. No, vjerujem da sam izabrao najbolje koji će imati čast igranja Europskog prvenstva na domaćem terenu. Popis još nije konačan jer je moguće da se na državnoj završnici netko izbori za poziv, kao što je prošle sezone Lukavečki pozvan jer je bio najbolji pojedinac Kupa Hrvatske. No, netko može i otpasti jer želim samo one koji će uvijek davati maksimum”

Nastavio je: “Siguran sam da ćemo imati momčadi u kojoj će biti najbolji hrvatski igrači i da ćemo dati maksimum za dobar rezultat. Ne bojimo se nikoga i niti jednom protivniku prije utakmice nećemo priznati da je bolji. Mislim da možemo i postati prvaci Europe. Dovoljno smo kvalitetni i bilo bi to nezaboravno iskustvo. Zadovoljan sam novom opremom. Drago mi je da se svima sviđaju dresovi i nadam se da će ih obući za navijanje s tribina.”

Na popisu su: Marko Mihaljević-Dido i Ive Bura ( oba Šibenik), Marko Habazin (Zagreb), Stjepan Korenika i Aleksandar Korenika (oba Križevci), Alen Herceg (Novaki), Ivan Škugor i Niko Škugor (oba Dubrava), Šimun Popov (Tribunj), Mario Orlović (Budak), Božo Karamatić i Denis Ramljak (oba Zagreb), Zoran Lukavečki (Lukavec), te Bruno Piskač (Gačice). Pretpoziv su dobili Nikola Hranić (Varaždin) i Antonio Picig (Križevci).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.