U-17: Poznata osamnaestorica za EP u Bugarskoj

U-17: Poznata osamnaestorica za EP u Bugarskoj

Hrvatski reprezentativci spremni su za Europsko prvenstvo u Bugarskoj...

Foto www.hns-cff.hr/Josip Tomaško

Trenutak odluke jedne generacije sve je bliže. Hrvatski nogometaši starosti do 17 godina u ponedjeljak počinju svoj put na Europskom prvenstvu u Bugarskoj, a izbornik Dario Bašić parafirao je konačan popis od 18 imena s kojima će otputovati na smotru Starog kontinenta.

Mali kockasti imat će čast otvoriti prvenstvo s obzirom na to da prvu utakmicu igraju protiv domaćina (6. svibnja u Staroj Zagori), a u skupini će odraditi još i dvoboje s Austrijom i Španjolskom.

Hrvatski je izbornik skratio popis od 25 imena na 18 putnika, a veliku većinu popis čine Dinamovci. Naši su reprezentativci odradili i dvije pripremne utakmice, sučelivši se Belišću i Croatiji iz Đakova.

Popis igrača:
Adrian Šemper (Dinamo), Matej Hudećek (Dinamo), Matko Babić (Lokomotiva), Branimir Kalaica (Dinamo), Martin Erlić (Parma), Vinko Soldo (Dinamo), Josip Brekalo (Dinamo), Neven Đurasek (Varaždin), Karlo Igor Majić (Dinamo), Nikola Moro (Dinamo), Davor Lovren (Dinamo), Ivan Nevistić (Osijek), Mihael Briški (Dinamo), Marko Đira (Dinamo), Saša Urošević (Istra 1961), Dino Halilović (Barcelona), Borna Sosa (Dinamo) i Adrian Blečić (Dinamo).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.