U Barceloni srebro i tri bronce za hrvatske stolnotenisačice i stolnotenisače!

U Barceloni srebro i tri bronce za hrvatske stolnotenisačice i stolnotenisače!

Srebro je osvojila Anđela Mužinić, dok su do bronce u Španjolskoj stigli Sandra Paović, Helena Dretar Karić i Pavao Jozić

Sandra Paović

Hrvatske stolnotenisačice i stolnotenisači osvojili su srebro i tri bronce nakon pojedinačnih nadmetanja na međunarodnom stolnoteniskomturnir u”Spanish Open”, koji je od 18. do 22. lipnja održan u španjolskoj Barceloni.

Sandra Paović, članica STKOI Uriho iz Zagreba, u kategorijama stojećih od 6. do 8. zauzela je treće mjesto, u polufinalu izgubivši od Ukrajinke Babenko Vidas 2:3.

Šveđanka Anna Carin Alquist bila je kobna za naše dvije stolnotenisačice u kategoriji tri, članice STKOI Nec iz Splita. Prvo je u polufinalu savladala Helenu Dretar Karić s 0:3, a potom istim rezultatom u finalu bila je bolja od Anđele Mužinić.

Pavao Jozić, član STKOI Samobor i SV. Nedjelja, u kategoriji 6. stoječih, u polufinalu izgubio je od Španjolca Simeona 0:3.
Tomislav Špalj, član STKOI Varaždin, otpao je još u četvrtfinalu. Početkom rujna našu reprezentaciju očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u Pekingu.

 

 

 

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.