U češkoj Ostravi dva zlata i tri ekipne bronce!

U češkoj Ostravi dva zlata i tri ekipne bronce!

Danas je u češkoj Ostravi ekipnim natjecanjima završio Međunarodni stolnoteniski turnir za osobe s invaliditetom.

Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić su potvrdile svoju dominaciju u ekipnoj konkurenciji osvojivši zlato pobjedom nad ekipom Slovakinje Andreom Dolinar i Ruskinje Ekatarine Popove s 2:0. U istoj kategoriji nastupila je ekipa za koju je igrala naša Jelena Šišić i Austrijanka Heike Koller koje su osvojile treće mjesto izgubivši u polufinalu od Andreeje Dolinar i Ekatarine Popove s 1:2.

U muškoj konkurenciji kategorije 4. Tomislav Špalj i Poljak Kriszstof  Zylka bili su zlatni pobjedom nad Slovačkom ekipom u sastavu Andrej Meszarosz, Peter Mihalik i Boris Travnicek rezultatom 2:1.

U kategoriji 3 muški  Nino Baša i Austrijanac Patrick Caha osvojili su treće mjesto izgubivši u polufinalu od ekipe za koju je igrao Poljak Mariusz Czerwinki  i Amerikanac Jenson Van Emburgh s rezultatom 1:2.

Kategorija 6 muški- Vjekoslav Gregorović i Pavao Jozić osvojili su treče mjesto porazom u polufinalu od ekipe za koju su igrali Ukrajinac Miykhayla Popov i Čeh Daniel Horut s 1:2.

Ovaj turnir bila je dobra provjera pred europsko prvenstvo koje će se održati u Laškom krajem rujna ove godine, rekli su nam o nastupu hrvatskih stolnotenisača u Ostravi izbornik Emil Gubica  i trener reprezentacije Mirela Šikoronja Ivančin.

Od 06. do 09. rujna u Ostravi   nadmetalo se 180 stolnotenisačica i stolnotenisača iz 26 zemalja

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.