U Dinamo stigao jedan od najvećih talenata na ovim prostorima Majer: “Luka i Mateo dali su mi pravi savjet”

U Dinamo stigao jedan od najvećih talenata na ovim prostorima Majer: “Luka i Mateo dali su mi pravi savjet”

Majer se danas priključuje treninzima.

Foto: Goal.com

Saga oko Lovre Majera za Dinamo napokon je završena. Već dugo se oko ovog mladića vrti priča kako ide u inozemstvo te Dinamo, ali danas je toj priči došao kraj. Na novinarskoj konferenciji Majera je predstavio predsjednik uprave Igor Kodžoman, a nakon njega prve dojmove kazao je i sam Majer.

“Ovo je jedan dio mojeg sna, a u Dinamu sam proveo kao klinac šest godina. Moj teži put pomogao mi je da se vratim Dinamu. Bit će lijepo nositi desetku u Dinamu. Pričao sam s nekim bivšim igračima, a Luka i Mateo dali su mi savjet da dođem u Dinamo”, na početku je kratko kazao Lovro.

Mladi hrvatski reprezentativac Lovro Majer potpisao je za Modre, a na leđima će nositi desetku.

Lovro Majer je svoj seniorski put prije Dinama gradio u Lokomotivu za koju je odigrao 62 službene utakmice, a pritom je postigao i 15 pogodaka. Uz pogotke, Majera krase i asistencije, a u dvije sezone provedene u Lokomotivi upisao je čak 16 asistencija.

Za seniorsku reprezentaciju debitirao je u pobjedi protiv Meksika, 27. svibnja 1:2, a Ante Čačić poslao ga je na teren u zadnjoj minuti. Za U-21 reprezentaciju skupio je četiri nastupa.

Nakon Majera, danas kasno navečer ili tok sutrašnjeg dana očekuje se potpis iranskog desnog beka, Sadegha Moharramia.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.