U Munchenu uhićeno 40 Bad Blue Boysa bez vaučera za večerašnju utakmicu

U Munchenu uhićeno 40 Bad Blue Boysa bez vaučera za večerašnju utakmicu

U blizini glavnog kolodvora uhićeno je 40 navijača Dinama bez vaučera za utakmicu koja počinje u 20:45.

Foto: commons.wikimedia.org

U Munchenu se večeras sprema nogometna fešta na Allianz Areni u drugom kolu Lige prvaka, a kao uvertira toj utakmici je uhićeno 40 navijača Dinama blizu glavnog kolodvora koji nisu posjedovali vaučere za večerašnju utakmicu.

Policija provjerava navijače Dinama na ulazima u grad te Allianz Arenu, a one koji ne posjeduju vaučere za večerašnji dvoboj neće propuštati na velebni stadion nogometaša Bayerna.

Ostalo je još nešto više od sat vremena do početka utakmice između Bavaraca i Modrih u drugom kolu Lige prvaka, a na stadionu se očekuje oko 10 tisuća navijača Dinama.

Njih 3500 je vaučere organizirano kupilo preko zagrebačkog kluba, dok su ostali u privatnim aranžmanima kupovali ulaznice na tribinama s domaćim navijačima.

Inače, pred nogometašima Dinama je večeras najteži izazov u ovogodišnjoj Ligi prvaka pošto Bayern u novoj sezoni niže samo pobjede. U Bundesligi su Bavarci pobijedili u svih sedam utakmica, kao i u prvom dvoboju Lige prvaka te Njemačkog kupa, dok im je jedini poraz početkom mjeseca kolovoza nanio Wolfsburg u njemačkom Superkupu.

Ipak, Dinamo pun samopouzdanja ulazi u dvoboj nakon domaće pobjede protiv Arsenala te 45 utakmica bez poraza u nizu što je naglasio i trener Bavaraca Pep Guardiola, na press konferenciji uoči dvoboja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.