U Oslu uhićeno osam hrvatskih navijača

U Oslu uhićeno osam hrvatskih navijača

Hrvatska obilježja zabranjena su i u Norveškoj...

Foto www.hns-cff.hr

Hrvatska nogometna reprezentacija od 18 sati gostuje u Norveškoj, gdje će pokušati potvrditi drugo mjesto kvalifikacijske skupini B za Europsko prvenstvo 2016. Na stadionu će biti nešto naših navijača unatoč zabrani iz HNS-a, no čini se da ni domaćin ne želi navijače Hrvatske na tribinama.

Iz nogometnog Saveza Norveške su objavili: “Smanjili smo im šanse za dobivanje ulaznica. Znamo da dolaze i da će ih biti jako puno.” Navijači hrvatske reprezentacije kupuju ulaznice za tribine s domaćim navijačima jer ulaznice za gostujuće navijače više nisu u prodaji.

Jake su mjere sigurnosti: “Što se nas tiče, svi navijači su dobrodošli na Ullevaal, ali ne želimo miješati navijače kako ne bismo imali neugodna iskustva. Zbog toga smo u odličnoj suradnji s policijom. Uveli smo zabranu za hrvatske dresove i zastave na stadionu. Na stadion mogu samo oni s ulaznicama za dio tribina s domaćim navijačima.”

Norveški mediji objavili su kako je u centru Osla uhićeno osam naših navijača. “Primijetili smo skupinu hrvatskih navijača i čisto preventivno smo ih odveli s tog mjesta kako bismo izbjegli moguće neugodnosti”, izvijestili su iz policije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.