Primorje u prvoj polovici ožujka igra pet domaćih utakmica.

U Rijeci se ovaj mjesec igra vaterpolo!

U Rijeci se ovaj mjesec igra vaterpolo!

Iako će Primorjaši dosta često u bazen, veseli činjenica da će gotovo stalno igrati na Kantridi.

Foto: Facebook VK Primorje Erste Banka

Primorje će ovoga petka i nedjelje (4. i 6. ožujka) zatvoriti nastupe u regularnom dijelu Regionalne lige. Protivnici će u posljednja dva kola biti Radnički i Vojvodina. Protiv momčadi iz Kragujevca igra se u petak, a Novosađane će se dočekati u nedjelju. Oba će susreta na Kantridi započeti od 19 sati.

Ove sezone prvenstvo Hrvatske krenut će nešto ranije i to već od četvrtfinala. Ukoliko ne bude (pozitivnih) promjena na ljestvici u posljednjem tjednu regionalne lige, odnosno ukoliko Primorje zadrži trenutno drugo mjesto u poretku, četvrtfinalni suparnik bit će mu sedmoplasirana hrvatska momčad iz oba natjecanja (A1+A2) regionalne lige. To je sigurno šibenski Solaris. Susreti s njima odigrat će se u dva dana, utorak 8. ožujka i srijedu 9. ožujka, oba također na riječkom bazenu.

Petu utakmicu na Kantridi u dvanaest dana Riječani će odigrati u subotu, 12. ožujka kada u sedmom kolu Lige prvaka dolazi berlinski Spandau. Primorju je pobjeda potrebna kako bi ostalo u konkurenciji za Final Six u Budimpešti. Konačno, nakon desetak dana prepunih obaveza, Primorjaši će se moći regenerirati do 18. ožujka, kada je na redu završni turnir Regionalne lige.

Ponavljamo, ako Primorje zadrži startnu poziciju broj dva, regionalna će se završnica odigrati u Dubrovniku. Primorje još uvijek može do prvog mjesta, ali mu uz dvije pobjede protiv Radničkog i Vojvodine treba kiks Juga u Herceg Novom ovoga petka.

Sve utakmice Primorja EB u ožujku
4.3: Primorje – Radnički (19. kolo TRVL)
6.3: Primorje – Vojvodina (20. kolo TRVL)
8.3: Primorje – Solaris (1/4 finale PH – 1. utakmica)
9.3: Primorje – Solaris (1/4 finale PH – 2. utakmica)
12.3: Primorje – Spandau 04 (7. kolo Lige prvaka)
18.3: polufinale TRVL
19.3: finale TRVL
23.3: Mladost/Jadran ST – Primorje (1/2 finale PH – 1. utakmica)
26.3: Primorje – Mladost/Jadran ST (1/2 finale PH – 1. utakmica)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.