U utorak postaje službeno, Šuker potvrdio: “Dalić će nas voditi u Rusiju”

U utorak postaje službeno, Šuker potvrdio: “Dalić će nas voditi u Rusiju”

Daliću je nakon susreta protiv Grčke istekao ugovor, a novi bi trebao potpisati kroz dva dana.

Foto: Twitter

Luka Modrić je nakon utakmice u Pireju istkanuo kako bi Zlatko Dalić trebao voditi reprezentaciju u Rusiji, a takvo je mišljenje i njegovih suigrača te cjelokupne javnosti.

Daliću je važeći dogovor s HNS-om istekao, a novi ugovor trebao bi potpisati u utorak čime bi dobio po prvi puta priliku voditi reprezentaciju na velikom natjecanju. Navode je potvrdio predsjednik HNS-a Davor Šuker.

“Mogu potvrditi da će Dalić voditi reprezentaciju u Rusiji. Ostale su samo neke formalnosti koje ćemo dogovoriti sljedeći tjedan, najvjerojatnije u utorak, ali da, on ostaje izbornik. On ima svoj stručni stožer i u utorak ćemo također odlučiti i o tom pitanju”, kazao je Šuker koji je ponovno iskoristio priliku kako bi se požalio na nogometne uvjete u Hrvatskoj.

“Nadam se da ćemo nekako pomoći nogometu i da će se nešto promijeniti da imamo ovakav stadion u Hrvatskoj. Ne znam što je problem. Da li nemamo čelika ili betona ili ovakvih stolica? Ovo je minimum onoga što reprezentacija zaslužuje. Brzo će nam doći Liga nacija i Engleska ili Njemačka i morat ćemo se opet crveniti”, zaključio je predsjednik HNS-a.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.