U utrku za Kalinića se uključio još jedan europski velikan, Milan ubrzao pregovore

U utrku za Kalinića se uključio još jedan europski velikan, Milan ubrzao pregovore

Nikola Kalinić je tražena roba na Apeninima, a nakon što je Milan jasno izjasnio namjere kako žele vidjeti hrvatskog reprezentativnog napadača na San Siru, u utrku za Kalinićev potpis se uključio još jedan klub. Naime, Inter pokušava preoteti gradskom rivalu Milanu hrvatskog igrača, što je samo natjeralo Milan da ubrza pregovore.

Jučer su se sastali operativci Milana Fassone i Mirabelli s agentom Nikole Kalinića, te se čini kako hrvatski igrač traži tri milijuna eura godišnje plaće, no najveći posao tek predstoji budući da Fiorentina ne popušta od odštetne klauzule od 30 milijuna eura. Navedeni iznos Milan nema namjeru platiti stoga će igrač i njegov agent morati posredovati u smanjenju zahtjeva Fiorentine. Također Milan je htio u dogovor uključiti i igrače, poput Gianluce Lapadule, no Fiorentina želi samo novac za najboljeg strijelca Viola.

Ideja Milana i trenera Montelle je da Nikolu Kalinića priključi mladom Portugalcu Andreu Silvi, pojačanju pristiglom iz Porta, a u Milanu računaju na Kalinićevo iskustvo igranja i zabijanja u talijanskoj ligi i Europa Ligi. Izvjesno je kako će 29-godišnji Hrvat napustiti Firenzu nakon dvije godine, a po svemu sudeći nova destinacija Kalinića će biti Milano.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.