U Zagreb stiže 243 boksača iz 26 zemalja -razlog: Europsko prvenstvo

U Zagreb stiže 243 boksača iz 26 zemalja -razlog: Europsko prvenstvo

Zagreb od 23. srpnja do 1. kolovoza očekuje pravi borilački spektakl mladih nada hrvatskog boksa.

Foto/Gettyimages

Kako se približava EUBC Europsko prvenstvo za kadete u Zagrebu, dio hrvatske kadetske reprezentacije, pojačan sparing partnerima, bio je na mini pripremama u Drveniku, koje je organizirao i financirao Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak.

To je naša budućnost i obzirom da je kadetsko Europsko u Hrvatskoj, želio sam da se boksači pripreme na najbolji mogući način. Iako je srce sezone, omogućio sam im da odu na treninge u Drvenik, gdje su odradili niz sparinga uoči ovog velikog natjecanja”, zaključio je Bošnjak te  rekao nešto i  o tehnikama na kojima je polagan akcent tijekom priprema:

Radili smo na boksačkim tehnikama i sparinzima te na zajedništvu. Mnogima od naših natjecatelja će ovo biti prvo veliko natjecanje i treba im razbiti tremu. Mislim da smo u tome malo uspjeli. Želio bih se još zahvaliti i Predsjedniku, koji je ovo organizirao za naše boksače.”

Natjecanje će započeti 24. srpnja, a prve borbe očekuju se u 15 sati u Sportskom rekreacijskom centru Lučko. Hrvatska će tako po prvi puta u povijesti nastupiti sa 17 boksača od 18 težinskih kategorija.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.