Udruga invalida grada Crikvenice podržala projekt “I Ti to možeš”

Udruga invalida grada Crikvenice podržala projekt “I Ti to možeš”

Projekt "I Ti to možeš" dobio je novu veliku potporu...

Program “I Ti to možeš”, koji je osmislila Udruga za promicanje hrvatskog sporta Hrvatska reprezentacija, podržava i Udruga invalida grada Crikvenice. Oni su se također pridružili poznatim sportašima i javnim osobama koje promoviraju bavljenje sportom za djecu s invaliditetom, djecu s kroničnim bolestima i ostalu djecu, poručivši im da – i vi to stvarno istinski MOŽETE!

Udruga invalida grada Crikvenice usmjerena je na pružanje pravne, zdravstvene, socijalne i drugih oblika pomoći osobama sa invaliditetom, u cilju podizanja kvalitete njihovih života. Provode kontinuiranu skrb o članovima udruge pružanjem pomoći u ostvarivanju njihovih prava. Za djecu sa poteškoćama u razvoju organiziraju radionice, terapeutska jahanja i druge aktivnosti. S drugim udrugama i lokalnom samoupravom surađuju u poboljšanju kvalitete života osoba s invaliditetom.

Vas je sve više, no ne želimo na tome stati. Ovog puta najljepše zahvale našim dragim kolegama iz Udruge invalida grada Crikvenice, ali i svima vama koji ste do sad pružili podršku, ili ćete tek pružiti, ovom važnom projektu.

Podrška od Udruge invalida grada Crikvenice puno nam znači, a značit će nam i Vaša.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.