Udruga Uvijek vjerni: ‘HNS nema empatije za navijače, cijene ulaznica za Maltu bile su šokantne!’

Udruga Uvijek vjerni: ‘HNS nema empatije za navijače, cijene ulaznica za Maltu bile su šokantne!’

Cijene ulaznica od 60 do 250 kuna za utakmicu protiv neatraktivnog suparnika, na samom početku kvalifikacija mnoge su navijače doslovce šokirale, pa ih i nagnale da jednostavno ovu utakmicu zaobiđu, piše u priopćenju

Foto www.hns-cff.hr/Drago Sopta

Udruga Uvijek vjerni objavila je priopćenje u kojem se osvrnula na visoke cijene ulaznica za utakmicu protiv Malte. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

U ime navijača hrvatske nogometne reprezentacije, s naglaskom na naše članstvo okupljeno u službenom Klubu navijača Uvijek vjerni slobodni smo, zapravo i dužni pokazati svoje istinsko neslaganje s cijenama ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Malte u utorak u Zagrebu.

Cijene ulaznica od 60 do 250 kuna za utakmicu protiv neatraktivnog suparnika, na samom početku kvalifikacija mnoge su navijače doslovce šokirale, pa ih i nagnale da jednostavno ovu utakmicu zaobiđu. Stoga, ovim putem izražavamo žaljenje zbog takve odluke čelništva Hrvatskog nogometnog saveza koje uistinu nije prepoznalo drastičnu gospodarsku situaciju u kojoj su žrtve brojni građani, među njima i hrvatski navijači.

Bez imalo empatije tako se postaviti prema navijačima koji su s reprezentacijom putovali i na kraj svijeta nije u redu i pošteno ni prema samim igračima reprezentacije koji su zaslužili podršku koju im Savez preskupim cijenama ulaznica oduzima.

Žalosni zbog takvog poteza glasno poručujemo Izvršnom odboru HNS-a da se s ovakvim odnosom prema navijačima nikad nećemo složiti.

Izvršni odbor KN UV

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.