Ugledni američki magazin šokirao: “Svi nogometaši Hrvatske, osim jednog, podržavaju Mamića“!

Ugledni američki magazin šokirao: “Svi nogometaši Hrvatske, osim jednog, podržavaju Mamića“!

Nastavljaju se problemi po hrvatske reprezentativce.

foto: croative.net

Jedan od najpoznatijih svjetskih magazina, američki Foreign Polici, objavio je ogromni članak o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i cijeloj političkoj atmosferi, koja ju okružuje.

Matthew Hall potpisuje ovaj članak te ističe kako je do ogromnog jaza između juga i sjevera, ali i navijača i reprezentativaca, došlo zbog uloge Luke Modrića i Dejana Lovrena u sudskom procesu te njihovom pomaganju bivšem čelniku HNS-a i zagrebačkog Dinama, Zdravka Mamića.

No, Hall tu nije stao. Naime, obrazložio je i kako je samo jedan aktualni igrač Vatrenih odbio Zdravka Mamića, odnosno se otvoreno odrekao glavnog krivca sve većeg jaza:

“Modrić i Lovren su pod istragom zbog davanja lažnih iskaza i od strane hrvatskih navijača nisu viđeni kao žrtve sistema, nego kao pomagači najomraženije osobe hrvatskog nogometa, Zdravka Mamića. U reprezentaciji, koja sudjeluje na Mundijalu, od 22 igrača samo jedan nije pristaša Mamića i to je Andrej Kramarić, koji se otvoreno odrekao Mamića, dok ga svi drugi nogometaši podržavaju“, stoji u članku.

A cijeli članak možete pročitati na linku ispod:

Croatia’s Soccer Stars Should Be Heroes. Instead, They’re Hated.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.