Umtiti pregovara sa sunarodnjakom da dođe na Camp Nou!

Umtiti pregovara sa sunarodnjakom da dođe na Camp Nou!

Francuz je odlučio dovesti reprezentativnog suigrača u Barcelonu.

Foto: Independent.co.uk

Stoper Barcelone Samuel Umtiti za dnevni list Aru izjavio je kako će tijekom nadolazeće reprezentativne stanke pokušati nagovoriti sunarodnjaka Antoinea Griezmanna da mu se na ljeto pridruži u Kataloniji.

“Svi mi vidimo i znamo koliko je on dobar u Atleticu. Riječ je o igraču vrhunske klase i ako će postojati ikakva mogućnost da dođe u Barcelonu reći ću mu da ju prihvati i ne dvoji niti sekunde“, rekao je Francuz i osvrnuo se na političku situaciju u Kataloniji.

“Svima nama, koji nismo bili upućeni, je Pique lijepo objasnio što se događa. On je jedna vrlo pametna i hrabra osoba, koja zna odvojiti nogomet od politike. Svima nam je bilo čudno što ćemo igrati pred praznim tribinama protiv Las Palmasa, no to je bio jedini način i Gerard je prvi od svih to shvatio“.

Dakako, rekao je pokoju riječ i o najboljem nogometašu današnjice, Lionelu Messiju:

“On je najbolji na svijetu, bez ikakve dileme! Osvajao on naslove i individualne trofeje ili ne, nema sumnje da ne postoji bolji igrač od njega. Ne želim ni razmišljati o tome kako bi ga bilo čuvati na Svjetskom prvenstvu“, zaključio je Big Sam.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.