Univerzalna sportska škola ostvarila sjajne rezultate

Univerzalna sportska škola ostvarila sjajne rezultate

Foto: Hrvatski školski sportski savez/ Facebook

Program Univerzalne sportske škole provodi se uzastopno devet godina. Projekt je to Hrvatskog školskog saveza koji je na nacionalnoj razini pokrenut 2007.godine.

U Osnovnoj školi Antuna Mihanovića u zagrebačkoj Dubici u organizaciji Zagrebačkog sportskog saveza, 16.ožujka je održan Uskrsni turnir Univerzalne sportske škole za djecu s posebnim potrebama. Mališani su imali priliku istaknuti se u nekoliko disciplina: košarci, nogometu, atletici, gimnastici stolnom tenisu. Prijavljenih 20 natjecatelja po završetku cijeloga događaja nagrađeno je slatkim paketićima. Razumljivo, sreći nije bilo kraja.

Voditeljica Univerzalne sportske škole Ivana Knežević Šambić izrazila je zadovoljstvo zatečenom motiviranošću svih natjecatelja. Navika svakodnevnog treniranja postiže se od malih nogu, a Univerzalna sportska škola to i prakticira. Škola je namijenjena učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole gdje se pod budnim i stručnim nadzorom kineziologa djeca upoznaju sa sportskim aktivnostima primjerenima njihovoj dobi.

Foto: in PORTAL

Foto: in PORTAL

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.