UO HRS-a izglasao nepovjerenje stručnom stožeru

UO HRS-a izglasao nepovjerenje stručnom stožeru

Željko Babić/Foto: HRS

Nakon dva sata razgovora i dogovaranja, Upravni odbor HRS-a jednoglasno je izglasao nepovjerenje izborniku hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije Željku Babiću, kao i cijelom stručnom stožeru, uključujući i koordinatora za muški rukomet Ivana Balića te se istima raskidaju ugovorni odnosi s HRS-om s današnjim datumom.

Na odboru se raspravljalo i o budućem izborniku hrvatske seniorske rukometne reprezentacije, ali će sama odluka biti donesena za otprilike mjesec dana kad se obave razgovori sa svim kandidatima.

Predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac nakon sjednice Upravnog odbora je rekao: ”Na današnjoj Sjednici Upravnog odbora, Upravni odbor HRS-a donio je jednoglasnu odluku kojom nije izglasao daljnje povjerenje izborniku Željku Babiću, koordinatoru za muški rukomet Ivanu Baliću i cijelom stručnom stožeru. U narednih mjesec dana obavit će se razgovori s potencijalnim kandidatima nakon čega će se izabrati novi izbornik . Novi izbornik moći će predložiti koga god želi za stručni stožer.”

Hrvatska je na čelu sa Željkom Babićem osvojila broncu na prošlogodišnjem europskom prvenstvu u Poljskoj, dok je na nedavno završenom svjetskom prvenstvu u Francuskoj zauzela četvrto mjesto.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.