Uoči nastupa na SP Ivančević i Mihaljević spremni za osobne rekorde

Uoči nastupa na SP Ivančević i Mihaljević spremni za osobne rekorde

Foto: FaH /Facebook HAS

Andrea Ivančević uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u dvorani: “Očekujem finale, odlično se osjećam. Dvorana, staza i atmosfera su odlični te očekujem jako brze utrke.”

Andrea planira nastupe na 60 metara prepone i na 60 m,  u izvrsnoj je formi jer je nedavno istrčala dva državna dvoranska rekorda i to 7,94 sekundi na 60 m prepone i na 7,29 sekundi na 60 m izjednačivši svoj rekord.

Ivančević će kvalifikacije trčati u petak predvečer po hrvatskom vremenu, a finale je, ako se uspije plasirati, na rasporedu u noći s petka na subotu po našem vremenu.

Filip Mihaljević naš je vodeći bacač kugle ove sezone s hicem od 20,69 m te je izjavio kako je formu tempirao za ovo prvenstvo: “Ove sezone smo naporno radili i spremali se za vrhunac ove dvoranske sezone – Svjetsko Prvenstvo u Portlandu. Formu smo tempirali za ovaj dio sezone tako da očekujem da ću biti spreman za osobni rekord koji bi me odveo u finale. Pritiska nikakvog nemam, idem u Portland uživati u bacanju s najboljim bacačima na svijetu.”

Natjecanje u bacanju kugle na rasporedu je u noći s petka na subotu po hrvatskom vremenu.

Foto: HAS Facebook

Foto: HAS Facebook/ Na slici: Filip Mihaljević

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.